top of page
text_kompetensutveckling.png

- VAR MED OCH RÄDDA JORDEN LITEGRANN -

Circula01bild21feb2020_103532 - 1,56 MB.jpg
”Circula sätter verkligen igång tankeverksamheten kring cirkulär affärsutveckling" säger Elin Larsson, fd. hållbarhetschef på Filippa K och numera programchef för RE:Source, som rekommenderar Circula som en bra första ingång till cirkulärt tänkande.

WORKSHOP: CIRCULA

I samverkan med CirEko, näringslivs- och medlemsorganisationen för cirkulär ekonomi, leder vi workshops med spelet Circula på Gamla Residenset i Nyköping - ett brädspel för upp till 25 deltagare som tillsammans utvecklar cirkulära affärer och affärsmodeller på ett pedagogiskt och lättsamt sätt.
 

Workshopen är uppdelad i flera olika moment och spelet spelas i grupp om ca 5 personer i varje. Speltillfället tar ca 3,5 tim och startar med en kort introduktion om cirkulär ekonomi med efterföljande cirkulär promenad innan själva spelet börjar.

Som avslutning på spelet får varje grupp pitcha sin nya cirkulära affärsidé för övriga och belönas med en speed-shopping i vår Freeshop på plats!

 

OM CIRCULA
Circula erbjuds till företag, föreningar, skolor och organisationer som introduktion, inspiration och för att befästa praktiska kunskaper kring cirkulär ekonomi. I kombination med spelet har vi möjlighet att erbjuda föreläsningar och praktiska workshops i våra verkstäder där vi vill skapa förutsättningar för att stärka och utveckla människor, företag, föreningar och organisationer att ta tillvara det vi redan har och att utveckla blomstrande affärer inom de planetära gränserna!

Circula består av fyra moment: introduktion, inspiration, teamspel och pitch. I fokus står svenska cirkulära aktörer och deras affärsmodeller samt ett brädspel som representerar ett företag som utvecklar en affärsidébaserat på restresurser och överskott av olika slag.
  • Tidsåtgång: 3,5-4 timmar inklusive förfriskningar.
  • Antal deltagare: minst 9 och max 25.
  • PRIS: 28 000 kr, exkl. moms. För medlemmar i *CirEko, pris per tillfälle: 24 500 kr

I priset ingår:
  • Enkel servering av kaffe, te, juice och frukt i mingelmiljö, allt ekologiskt såklart.
  • Inspirerande föreläsning om cirkulär ekonomi
  • Guidad tur och cirkulär promenad
  • Spelledare för Circula-workshop
  • Avslutning med speedshopping i Freeshop

CIRKULÄR KONFERENS

Söker ni en unik plats för en konferens, nätverks- eller företagsträff och funderar på hur er sammankomst kan bli mer hållbar?

I våra vackra lokaler på Gamla Residenset finns möjlighet att hålla konferens, utbildning och möten med få nya avtryck på moder jord! Här träffas grupper i en trevligt återbrukad miljö med generösa utrymmen och möjlighet att hålla säkert avstånd.

Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för utveckling av ökade lönsamma och hållbara affärer och därför ingår en inspirerande föreläsning kring hållbarhet och cirkulär ekonomi på ca 40 min i er bokning.

PRAKTISK ÅTERBRUKSWORKSHOP

Vill ni lätta upp stämningen lite inför eller efter en arbetsplatsträff?
Kanske få lite bättre team-känsla inför höstens återgång till arbetsplatsen? Eller bara göra något som faktiskt kan vara både bra och roligt tillsammans?


Boka en praktisk återbruksworkshop i någon av våra verkstäder; designrummet, ateljén eller möbelverkstaden och låt er kreativitet flöda, använda återanvända material och inspireras till att göra nytt av gammalt!
 

bottom of page