top of page
text_kompetensutveckling.png

- VAR MED OCH RÄDDA JORDEN LITEGRANN -

Circula01bild21feb2020_103532 - 1,56 MB.jpg
”Circula sätter verkligen igång tankeverksamheten kring cirkulär affärsutveckling" säger Elin Larsson, fd. hållbarhetschef på Filippa K och numera programchef för RE:Source, som rekommenderar Circula som en bra första ingång till cirkulärt tänkande.

WORKSHOP: CIRCULA

I samverkan med CirEko, näringslivs- och medlemsorganisationen för cirkulär ekonomi, leder vi workshops med spelet Circula på Gamla Residenset i Nyköping - ett brädspel för upp till 25 deltagare som tillsammans utvecklar cirkulära affärer och affärsmodeller på ett pedagogiskt och lättsamt sätt.
 

Workshopen är uppdelad i flera olika moment och spelet spelas i grupp om ca 5 personer i varje. Speltillfället tar ca 3,5 tim och startar med en kort introduktion om cirkulär ekonomi med efterföljande cirkulär promenad innan själva spelet börjar.

Som avslutning på spelet får varje grupp pitcha sin nya cirkulära affärsidé för övriga och belönas med en speed-shopping i vår Freeshop på plats!

 

OM CIRCULA
Circula erbjuds till företag, föreningar, skolor och organisationer som introduktion, inspiration och för att befästa praktiska kunskaper kring cirkulär ekonomi. I kombination med spelet har vi möjlighet att erbjuda föreläsningar och praktiska workshops i våra verkstäder där vi vill skapa förutsättningar för att stärka och utveckla människor, företag, föreningar och organisationer att ta tillvara det vi redan har och att utveckla blomstrande affärer inom de planetära gränserna!

Circula består av fyra moment: introduktion, inspiration, teamspel och pitch. I fokus står svenska cirkulära aktörer och deras affärsmodeller samt ett brädspel som representerar ett företag som utvecklar en affärsidébaserat på restresurser och överskott av olika slag.
  • Tidsåtgång: 3,5-4 timmar inklusive förfriskningar.
  • Antal deltagare: minst 9 och max 25.
  • PRIS: 20 000 kr, exkl. moms. För medlemmar i *CirEko, pris per tillfälle: 18 000 kr
bottom of page